Кабелна телевизия Канал0, част от RN MEDIAGROUP стартира с първата си емисия новини по Коледа 1994 година. Това е първата информационна телевизия ориентирана към новини и публицистични предавания в Бургас и Югоизточен регион. Обективно и безпристрастно отразяване на събитията. Представяне на различни гледни точки по най-актуалните теми на деня. Всичко, което се случва в Бургас и региона. Това е фокусът на “Новини”-те на телевизия RN – Канал 0. Екип от способни и мотивирани журналисти е насочен към бързо и интересно поднасяне на информацията. Основен приоритет са обикновените хора, техните проблеми и постижения, комуникацията с институциите.

За всички тези години на медийния пазар, RN-Канал0 успя да се наложи като сериозна медия, без политически или икономически пристрастия, която свободно и обективно отразява събитията и отстоява общественото мнение и приоритетите на гражданите на Бургас и югоизточен регион.

19 ГОДИНИ от създаването си кабелна телевизия Канал0 отпразнува в новия си студиен комплекс в модерната, знакова сграда “Синя вълна” до морската градина. Отворени, динамични офиси и нови, специални сетове за всички предавания на телевизията внушават доверие и респект към професионализма на екипа от водещи, репортери, оператори и монтажисти.

Тарифа избори за ЕП и НС юни 2024
Договор 1
Договор 2
Договор 3