kompas

Официален сайт на Вестник Компас: www.kompasbg.com

Вестник „Компас“ има повече от 20 годишна история. За този период изданието се превърна в утвърдено информационно четиво за жителите на територията на Югоизточна България.

На страниците на вестника има специализирани материали в сферата на културата, изкуството, обществения живот. Статиите, които се публикуват във вестник „Компас“ са написани от висококвалифицирани и опитни журналисти, спазващи моралните и обществени норми в процеса на работата си. Медията поддържа постоянни страници за анализи и коментари на събития от региона и страната, както и актуални новини в сферата на културата. Вестникът издава и страница с новини на руски език във връзка с увеличаващия се брой рускоговорещите постоянно живеещи граждани на територията на областта.

Читателската аудитория на вестник „Компас“ е предимно от хора, интересуващи се от обществено- икономическия, социалния и културен живот на региона и града.

Вестникът е седмичник и излиза всеки петък в 24 пълноцветни страници и се разпространява на територията на Бургаска област.

Вестник Компас е част от медийна група RN MEDIAGROUP, която включва още телевизия „Канал 0“ и радио „Мая“.